Torfolk gård

För oss på Torfolk Gård är det viktigt hur vår sylt och våra grönsaker påverkar både natur och människor. Det är en lika stor del av kvalitén som smaken. Vi tycker att ett företag har större ansvar än att bara följa marknaden. Vår verksamhet kan beskrivas utifrån tre viktiga områden: miljö, medarbetare och kvalité. Dessa hörnstenar går hand i hand och strävar alla efter en bättre värld. För vår omgivning, för våra anställda och för våra kunder.

www.torfolk.se

Löfbergs

Vi letar ständigt efter nästa kaffe. Nästa sätt att dricka det, nästa sätt att odla det. För dagens generation kaffeälskare och för nästa generation. Där det finns en spännande kaffekultur, där hittar vi vår inspiration.

LRF

LRF bildades 1971 då Riksförbundet Landsbygdens Folk (RLF) och Lantbruksförbundet slogs ihop.

RLF, som var en intresseorganisation för bönderna och motsvarighet till arbetarnas fackliga organisationer, bildades 1929.
Lantbruksförbundet, som tidigare hette Sveriges Allmänna Lantbrukssällskap (SAL) bildades 1917.
Det var en intresseorganisation för de bondeägda kooperativa föreningarna

www.lrf.se

Coop

Prisvärda varor, färskvaror av högsta kvalitet och dessutom Sveriges bredaste sortiment av ekologiska alternativ är en del av allt det som gör Coop Konsum till en sund affär. Dessutom bjuder butikerna på matinspiration och recept.

Hushållningssällskapet

Vi har möjlighet att erbjuda allt som krävs för att du skall få en väl fungerande administration. Nedan kan du se de vanligaste tjänsterna som vi arbetar med.

Allt arbete utgår ifrån gällande lagstiftning och våra medarbetare fortbildar sig kontinuerligt genom utbildningar som anordnas såväl internt som externt.

www.hushallningssallskapet.se