Våra egna grönsaker är basen i vår gårdsbutik. Nyskördat, brett sortiment av alla tänkbara grönsaker direkt från åker och växthus.

Vi börjar på försommaren med sparris, sallad och dill. Sen följer vi säsongerna för att avsluta med rotfrukter under senhöst/vinter. En del kan det vara lite av, så det finns risk att det tar tillfälligt slut.

Du hittar här även ett brett sortiment av andra ekologiska produkter. Det mesta är KRAV-godkänt, men ibland har vi nöjt oss med annan ekologisk kontroll.

I butiken just nu

Just nu har vi egen sparris, rabarber och kanske något annat grönt. Inköpt från annat håll bland annat morötter, zucchini, purjolök, sötpotatis med mera. Utbudet kan variera för varje vecka. Inköpta grönsaker och frukter är ekologiska, svenska och importerade. 

Sylt, saft och marmelad från Torfolk Gård finns naturligtvis i gårdsbutiken. Här hittar du hela sortimentet, och ibland har vi extrapris på någon produkt.

Äggen kommer oftast från Tarik. Hans hönor går  en hage här på Torfolk. Om Tariks ägg tar slut brukar Markus och Emilia här intill fylla på. Ibland kan äggen ta helt slut.

Vi kompletterar våra egna produkter med ekologiska varor från andra leverantörer och grossister. Lite längre ner kan du läsa mer om våra leverantörer.

Lite större beställningar

För att göra en större beställning av säckar skickar du en e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Du får sedan ett svar om när din beställning är klar att hämta. Maila eller ring för mer information om priser med mera.